Bio Dj Stefan


Trouwfeest Dj Stefan Beeldens

Jullie toekomstige "Het Mooiste Moment"-partner Stefan is al even bezig.


Het begon allemaal met mijn nonkel Dirk. Hij was zelf Dj in het Waasland. Een echte trouwfeest-Dj die elke weekend twee maal ging draaien. En als jonge gast van 14 jaar mocht ik soms mee. Ik mocht de vinylplaatjes klaar zetten.


Op mijn zestiende werd de slaapkamer omgebouwd tot privé discotheek. Mengpaneeltje kopen met pitch-cd's. Drie jaar lang oefenen en oefenen... En dan mijn stoute schoenen aan en gaan hengelen naar enkele opdrachtjes. Toen kwam de kans om huisdj te worden van CM Antwerpen! Fuifjes voor de honderden Cm-kamp-animatoren. Drie jaar lang leerde ik nu de echte kneepjes van het vak. Hoe voel je het publiek aan! Hoe bouw je een feestavond op! Hoe garandeer je ambiance op de dansvloer! Een heerlijke leertijd!


En dan komen via deze fuiven de eerste trouwfeestvragen. Als twintiger begon ik er aan. Ondertussen nam ik de volledige muziekcollectie over van de Dj-nonkel. Ik had mijn muzikale wapens en voldoende voorbereiding om er zeker van te zijn de huwelijkskoppels tevreden te stellen. En het lukte. De trouwfeest-trein was vertrokken. Een zeer lange lijst van happy trouwfeesten volgde!


De eerste jaren werkte ik met een combinatie van vinyl platen, cd 's en zelfs minidiscs.

Sinds vijf jaren compleet geëvolueerd naar het digitale tijdperk. De cd's gaan zelfs niet meer als back-up. Ik neem een tweede laptop en tweede harde schijf als reserve. Nog nooit moeten gebruiken trouwens.


En sinds twee jaar ook volledig mee in  het streaming-tijdperk. Ik ben bij elk trouwfeest online.

Niet om op facebook te zitten - geen seconde tijd voor trouwens - maar wel om de online bibliotheek te raadplegen. Het gebeurt dat er onder mijn duizenden dansnummers soms toch een verzoekje ontbreekt. Geen probleem. Via streamingdienst kan ik elk nummertje "streamen". Niet via youtube want die kwaliteit is heel slecht en het is eigenlijk ook illegaal. Ik doe dit via een betalend dj-streamingsdienst (Grooveshark).


Ook de muziekkeuze is mee geëvolueerd. Vroeger waren de trouwfeesten veel klassieker. Uiteraard mogen die trouwfeest-klassiekers niet ontbreken. Maar alle generaties houden nu meestal wel van de actuele dance & hits. Naast het brede repertoire dat ik draai, is er dus een groeiend aandeel actuele muziek. En die verbindt de verschillende generaties tegenwoordig. Heerlijk voor een trouwfeest!


Naast trouwfeesten draai ik regelmatig op privéfeesten, verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten.


Wil je kennismaken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?


Graag! Ik reken hier 25 euro voor. Dit bedrag beschouwen we als een korting als je nadien kiest om samen te werken! Dit is volgens mij de enige manier om aan te voelen of we er samen voor gaan!


Bel even 0497 83 34 81 of mail stefan@hetisfeest.be